‘' Ümmiye Show''da Telefon Paniği

Rumeli Tv ekranlarının sevilen programlarından Ümmiye Bayri'nin sunup hazırladığı ve de reyting rekorları kıran programı olan Ümmiye Showun konuğu İzmir'in Abacısı Murat Abacı idi

Magazin 24.02.2014 11:50:02 0
                  ‘

Rumeli Tv ekranlarının sevilen programlarından Ümmiye Bayri’nin sunup hazırladığı ve de reyting rekorları kıran programı olan Ümmiye Showun konuğu İzmir’in Abacısı Murat Abacı idi.

Birbirinden hareketli ve roman havalarınında yer aldığı 9 8’lik programda Ümmiye Bayri ve sanatçı Murat Abacı’nın sevenleride canlı yayına bağlanarak istek de bulundular.Ümmiye Bayri ve sanatçı Murat Abacı’nın neşesinin tam yerinde olduğu bir anda gelen sürpriz bir canlı telefon bağlantısı ile bi anda panik olan Romanların sultanı Ümmiye Bayri’nin canlı bağlantıdaki sesin Bülent Ersoy’a tıpatıp benzer bi ses olmasıyla bi anda panikledi. Telefonun diğer ucunda Bülent Ersoy vardı. Ümmiye``nin sazlarına ayağa kalmadıkları için önce fırça atan ama sonra Ümmiye`ye ve konuğuna övgüler yağdıran Ersoy, kısa süre önce ekranlardan kaldırılan programına Ümmiye`yi konuk ettiğini ve romanların tescilli sultanı olduğuna Kıbrıs`ta beraber sahne aldıklarında karar verdiğini söyledi. Konuşmanın sonunda ise roman şarkıcı bir şok daha yaşadı. Telefondaki sesin Bülent Ersoy değil, canlı yayında çok sayıda ünlü ismi işleten Türk sanat müziğinin sevilen seslerinden Onur Akay olduğu anlaşıldı. Akay, Mustafa Keser, Gökhan Türkmen, Ajdar ve en son Kuşum Aydın`ı canlı yayında işletmişti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

Haber:Estergon Karagöz

 

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30